Automatisk uppdatering av policyer

Den här sidan är för IT-administratörer som hanterar Chrome-webbläsare eller Chrome-enheter för företag eller skolor

Här är bara några av de policyer du kan tillämpa för att hantera dina användares Chrome-appar och uppdateringar av Chrome-webbläsaren.

Har du precis kommit igång? Läs Så här fungerar Chrome-policyhanteringen.

Policyer för automatisk uppdatering av Chrome

Klicka på länkarna för detaljer och för att tillämpa dem från den plattform du vill.

Policybeskrivning Steg för din plattform
Slå på automatiska uppdateringar (rekommenderas) Administratörskonsol Windows Mac Linux
Stäng av automatiska uppdateringar (för testning) Administratörskonsol Windows Mac Linux
Stäng av uppdateringar av Chrome-webbläsarkomponenter   Windows Mac Linux
Schemalägg automatiska uppdateringar utanför arbetstid   Windows Mac
Fäst uppdateringar till en specifik version av Chrome Administratörskonsol Windows Mac
Sprid uppdateringar för att minska användningen av bandbredd i ett nätverk Administratörskonsol Windows
Cachelagra uppdateringar för att minska användningen av bandbredd i ett nätverk Administratörskonsol
Ange automatiska uppdateringar för specifika appar   Windows Mac
Informera användarna om uppdateringar av Chrome-webbläsaren   Windows
Tillåt en kioskapp att styra Chrome OS-versionen Adminkonsol
Snabba uppdateringar Administratörskonsol