Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

Snelstartgids voor de Chrome-browser (Windows)

1. Bundel downloaden

Download om te beginnen de juiste Chrome-browser voor het zakelijke pakket (64- of 32-bits).

Downloaden: 64-bits pakket | 32-bits pakket | Wat zit er in het pakket?

Het pakket bevat alle bestanden die je nodig hebt om de Chrome-browser in het Windows-netwerk te configureren, updaten en implementeren. Je ontvangt ook bestanden voor hulp bij andere besturingssystemen en apparaten. Dit zijn de belangrijkste bestanden in het pakket:

• Windows Installer-pakket (.msi)
  • Templates voor beleid en voorkeuren (.admx)
  • Template voor automatische updates (.admx)
  • Ondersteuningsbestanden voor oude browsers

Je kunt de bestanden ook afzonderlijk downloaden van de Chrome Enterprise-website