Konfigurera hantering på användarnivå i Chrome

Slå på Chrome-webbläsarhantering (enbart användarpolicyer)

För administratörer som hanterar Chrome-policyer från Googles administratörskonsol.

Om policyer på användarnivå som anges på administratörskonsolen ska fungera på Windows-, Mac- eller Linux-datorer måste webbläsarhantering ha aktiverats.

Aktivera Chrome-användarpolicyer på administratörskonsolen

Innan du börjar: Om du vill aktivera eller inaktivera inställningen enbart för en grupp av användare placerar du deras konton i en organisationsenhet.

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Öppna Enheter följt av Chrome-hantering från startsidan för administratörskonsolen.

Om du inte ser Enheter på startsidan klickar du på Fler kontroller längst ned.

3. Klicka på Inställningar för användare och webbläsare
  4. Öppna avsnittet Chrome-hantering för inloggade användare och ändra inställningen till Tillämpa alla användarpolicyer när användare loggar in på Chrome och erbjud en hanterad Chrome-upplevelse.
  5. Klicka på Spara.

Nästa steg