Chrome-apparaten instellen

In deze handleiding leest u hoe u snel uw Chrome-apparaten kunt instellen voor uw organisatie. Bekijk de Handleiding 'Chrome-apparaten implementeren' voor uitgebreidere instructies.

We raden u aan de Chrome-instellingen die u wilt gebruiken op al uw apparaten eerst in te stellen op één apparaat. Daarna kunt u de instellingen toepassen op de rest van de apparaten. We raden u aan met een G Suite-partner te werken als u een groot aantal apparaten voor de eerste keer implementeert.

Uw apparaten instellen in vijf stappen

Chromebook icon updated Dec 2013
  1. Uw site bekijken
  2. Wifi-netwerken toevoegen
  3. Chrome-beheerbeleid instellen
  4. Uw apparaten updaten naar de nieuwste versie van Chrome
  5. Uw apparaten inschrijven

Wilt u de apparaten meteen na het uitpakken kunnen gebruiken?

Gebruik een voorbereidingsservice

Veel officiële resellers van Chrome-apparaten bieden services voor apparaatconfiguratie, zoals:

• De Chrome OS-versie updaten op Chromebooks
  • Inschrijven voor Chrome-beheer
  • Beleid valideren, zoals vooraf geconfigureerde wifi-netwerken
  • Stickers maken met serienummers voor apparaten
  • Serienummers graveren in apparaten

Neem contact op met een reseller als u hierin interesse heeft.