Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

Snel aan de slag met Chrome OS-apparaten

Chrome-apparaten instellen

Volg deze stappen om beheerde Chromebooks en andere apparaten met Chrome OS te implementeren in je organisatie. Je kunt deze handleiding ook gebruiken om snel een kleine testimplementatie van Chrome-apparaten in te stellen.

Overzicht van de stappen

We raden je aan om eerst één Chrome-apparaat in te stellen met de instellingen die je wilt gebruiken op alle apparaten. Pas daarna de instellingen toe op de rest van de apparaten.

Chromebook icon updated Dec 2013
  1. Locatie in kaart brengen
  2. Wifi-netwerken toevoegen
  3. Chrome-beheerbeleid instellen
  4. Je apparaten updaten naar de nieuwste versie van Chrome
  5. Apparaten inschrijven

Nu instellen

Bekijk de handleiding Aan de slag met Chrome Enterprise voor een uitgebreidere handleiding.

Als je voor de eerste keer een groot aantal apparaten implementeert, raden we je aan samen te werken met een Google Workspace-partner.

Wil je apparaten meteen na het uitpakken kunnen gebruiken?

Veel resellers van Chrome-apparaten bieden services voor apparaatconfiguratie, zoals:

• De Chrome OS-versie updaten op Chromebooks
  • Inschrijven voor Chrome-beheer
  • Beleid valideren, zoals vooraf geconfigureerde wifi-netwerken
  • Stickers maken met serienummers voor apparaten
  • Serienummers graveren in apparaten

Neem contact op met een reseller als je interesse hebt in dit soort implementaties.