Introductie van Chrome voor bedrijven en onderwijsinstellingen

Met Chrome heeft u snel en veilig toegang tot het internet. Bedrijven en onderwijsinstellingen kunnen Chrome op twee manieren gebruiken:

Chrome icon

Aan de slag met Chrome voor uw bedrijf

De zakelijke Chrome-browser is hetzelfde als de consumentenversie, maar ondersteunt centrale implementatie en configuratie. Google biedt een Microsoft-installatiebestand (MSI installer) om de zakelijke Chrome-browser te implementeren in Windows-omgevingen.

Chromebook icon

Aan de slag met Chrome-apparaten voor bedrijven en onderwijsinstellingen

Chrome-apparaten voor bedrijven en onderwijsinstellingen zijn snelle, veilige en kostenbesparende computers met Chrome als besturingssysteem. De apparaten lijken op de Chrome-apparaten die individuele consumenten aanschaffen, maar beheerders kunnen Chrome-apparaten voor bedrijven en onderwijsinstellingen op afstand beheren door beleid in te stellen in de Google-beheerdersconsole. Neem contact op met Team Chrome of Team Google for Education om Chrome-licenties aan te schaffen. U kunt ook online Chrome Enterprise-licenties aanschaffen.

Dit helpcentrum, Chrome voor bedrijven en onderwijsinstellingen, is bedoeld voor IT-beheerders van bedrijven of onderwijsinstellingen. Het bevat alleen informatie over het beheren van Chrome. Het bevat geen algemene informatie over de Chrome-browser of Chrome-apparaten. Browsergebruikers kunnen gaan naar het Chrome-helpcentrum en Chromebook-gebruikers kunnen gaan naar het Chromebook-helpcentrum.