Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

Google Translate

De modus voor gegevensverwerking is op dit moment alleen beschikbaar voor gebruikers op beheerde ChromeOS-apparaten in deze landen.

Met Google Translate kunnen gebruikers webpagina's vertalen van de ene naar de andere taal. Dit artikel is bedoeld voor beheerders en eindgebruikers die willen weten welke gegevens Google Translate verzamelt en hoe Google deze verwerkt.

Configuraties en gerelateerde artikelen

Dit is een Essentiële Service in de modus voor gegevensverwerking en staat standaard aan.

Je kunt instellen dat Chrome webpagina's vertaalt die zijn geschreven in een taal die je niet begrijpt. Je kunt ook je voorkeurstaal in Chrome wijzigen. Ga naar De taal van Chrome wijzigen en webpagina's vertalen voor meer opties.

Ga naar Translate-geschiedenis vinden en beheren voor meer informatie.

Gegevens verwerkt door deze service

We verzamelen geen persoonsgegevens via Google Translate. Google verzamelt en verwerkt de volgende niet-persoonsgegevens om het gebruik bij te houden en problemen op te lossen.

Gegevenstype/-categorie

Beschrijving
Voorbeelden
Ondersteunende functies voor rechten van betrokkenen
Transacties van vertaalservices waar gebruikers om verzoeken Transacties van vertaalservices waar gebruikers om verzoeken Tijdstempels van verzoeken en URL's van de websites die worden vertaald -

Naar de lijst met services

Doel van de verwerking van de gegevens

Google verwerkt geen persoonsgegevens als onderdeel van de service.

Google en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.