Planerar du en strategi för återgång till kontorsarbete? Se hur Chrome OS kan vara till hjälp.

Chrome Enterprise i kontaktcenter – användningsområden

För administratörer som hanterar ChromeOS-användare i kontaktcenter.

Chrome Enterprise hjälper kontaktcentren att vara molnbaserade och flexibla. Kontaktcenter i molnet förbättrar agenternas produktivitet, skyddar företagsdata och ger IT-team en smidig implementering och hantering av enheter.

Chrome Enterprise erbjuder en samling av färdiga funktioner, anslutare och API:er som gör ChromeOS till den optimala plattformen för arbetsbelastningar i kontaktcenter.

IT-administration

Implementera enheter enkelt och hantera hög omsättning.

Användarnas produktivitet

Öka agenternas produktivitet och främja kundframgång.

Insikter och intelligens

Övervaka ChromeOS-enhetens drift och status.

Säkerhet

Skyddar mot utpressningsvirus utan några rapporterade utpressningsvirusattacker på ChromeOS-enheter.

Google och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.