Planerar du en strategi för återgång till kontorsarbete? Se hur Chrome OS kan vara till hjälp.

Komma igång med integrationen av CrowdStrike Falcon LogScale i Chrome Browser Cloud Management

Dokumentet Komma igång med CrowdStrike Falcon LogScale-integrationen i Chrome Browser Cloud Management vägleder dig genom processen för att konfigurera integrationen mellan Chrome Browser Cloud Management och CrowdStrike.

Ladda ned PDF

I den här guiden

• Vilken data skickas till CrowdStrike från webbläsaren Chrome?
  • Installera Google Chrome-tillägget för CrowdStrike
  • Konfigurera rapporteringsanslutaren för Chrome Enterprise i CrowdStrike
  • Ställa in CrowdStrike-konfigurationen i Googles administratörskonsol
  • Visa Chrome-händelser i CrowdStrike

Relaterade ämnen

Google och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.