Markera ett meddelande som läst eller oläst

I Google Chat kan du markera konversationer som olästa och återvända till dem senare. Det går även att markera en konversation som läst utan att öppna den.

När du markerar en konversation som oläst visas en prick bredvid den på konversationslistan.

Ändra en konversation till läst eller oläst

1. Öppna Chat eller Gmail på en telefon eller surfplatta med Android.

• I Gmail: Tryck på Chat längst ned.

1. Tryck på och håll ned konversationen på konversationslistan.
  2. Tryck på Markera som läst eller Markera som oläst.

Tips! Du kan även markera en konversation som läst eller oläst på andra sätt:

• Tryck på konversationsnamnet följt av högst upp i ett DM eller rum Markera som läst eller Markera som oläst.
  • Tryck länge på meddelandet för enskilda meddelanden i en konversation följt av Markera som oläst. Då läggs raden Olästa till ovanför meddelandet i konversationen.

Hitta dina olästa konversationer

1. Öppna Chat eller Gmail på en telefon eller surfplatta med Android.

• I Gmail: Tryck på Chat längst ned.

1. Tryck på Hem i navigeringsmenyn längst ned.
  2. Tryck på Oläst uppe till höger.