Markér en samtale som læst eller ulæst

I Google Chat kan du markere samtaler som ulæste og vende tilbage til dem senere. Du kan også markere en samtale som læst uden at åbne den.

Når du markerer en samtale som ulæst, vises der en prik ud for den på din samtaleliste.

Markér en samtale som læst eller ulæst

1. Åbn Google Chat eller Gmail på din computer.
    • I Gmail: Klik på Chat til venstre.
  1. På din samtaleliste skal du klikke på Flere valgmuligheder til højre for samtalen.
  2. Klik på Markér som læst eller Markér som ulæst .

Tips! Du kan også markere en samtale som læst eller ulæst på følgende måder:

• Øverst i en DM eller et rum skal du klikke på samtalenavnet og derefter Markér som læst eller Markér som ulæst.
  • I forbindelse med individuelle beskeder i en samtale, skal du holde markøren over beskeden og derefter Klikke på Flere handlinger og derefter Markér som ulæst. Dette tilføjer linjen "Ulæst" over beskeden i samtalen.

Find dine ulæste samtaler

1. Åbn Google Chat eller Gmail på din computer.
    • I Gmail: Klik på Chat til venstre.
  1. Klik på Start til venstre.
  2. Klik på Ulæst øverst til højre.