Marcar una conversa com a llegida o no llegida

A Google Chat, pots marcar converses com a no llegides i tornar-hi més tard. També pots marcar-les com a llegides sense obrir-les.

Quan marques una conversa com a no llegida, es mostra un punt al costat a la llista de converses.

Canviar una conversa a llegida o no llegida

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Chat o Gmail .

• A Gmail: a la part inferior, toca Xat .

1. A la llista de converses, mantén premuda la conversa.
  2. Toca Marca com a llegit o Marca com a no llegit.

Consell: hi ha altres maneres de marcar una conversa com a llegida o no llegida. Te n'expliquem algunes:

• A la part superior d'un missatge directe o un espai, toca el nom de la conversa i, a continuació, Marca com a llegit o Marca com a no llegit.
  • En el cas dels missatges individuals d'una conversa, mantén premut el missatge i, a continuació, Marca com a no llegit. S'afegirà una línia que diu "No llegits" a sobre del missatge a la conversa.

Localitzar les converses no llegides

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Chat o Gmail .

• A Gmail: a la part inferior, toca Xat .

1. Al menú de navegació inferior, toca Inici .
  2. A la part superior dreta, toca No llegits.