Chat-appar från Google

Dessa Chat-appar är tillgängliga för personliga konton, jobb- och skolkonton.

Om du använder Chat med ett jobb- eller skolkonto måste kanske administratören ge dig behörighet att installera eller använda Chat-appar. Vem är administratör?

Klicka på appens namn om du vill veta mer om den.

Appens namn Kategori Beskrivning
Asana Spårning Få aviseringar om Asana-projekt.
Bulk Member Manager Google Hantera många rumsmedlemskap samtidigt.
Giphy Socialt och roligt Publicera GIF-bilder i rum och konversationer.
GitHub Utvecklare Få uppdateringar om GitHub-projekt.
Google Cloud Build Utvecklare Få uppdateringar från Google Cloud Build.
Google Drive Google Få uppdateringar om aktivitet på Drive.
Jenkins Utvecklare Få uppdateringar om Jenkins-versioner eller utlös jobb.
Jira Utvecklare Få uppdateringar från Jira Cloud.
Meet Google Schemalägg möten eller visa ditt schema.
PagerDuty Spårning Få aviseringar om PagerDuty-incidenter.
Salesforce Spårning Sök efter information i Salesforce.
Workday Personal/bemanning Slutför snabbåtgärder i Workday.
Zapier Automatisering Få uppdateringar om Zap-åtgärder.
Zendesk Support Få aviseringar när det uppstår problem i Zendesk.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.