Meldingsapper fra Google

Disse Chat-appene er tilgjengelige for personlige kontoer, jobbkontoer og skolekontoer.

Hvis du bruker Chat med en jobb- eller skolekonto, kan det hende administratoren din må gi deg tillatelse til å installere eller bruke Chat-apper. Hvem er administratoren min?

Klikk på et appnavn for å få informasjon om appen.

Appnavn Kategori Beskrivelse
Asana Sporing Bli varslet om Asana-prosjekter.
Bulk Member Manager Google Administrer flere rommedlemskap samtidig.
Giphy Sosialt og morsomt Legg ut GIF-filer i rom og samtaler.
GitHub Utvikler Få oppdateringer om GitHub-prosjekter.
Google Cloud Build Utvikler Få oppdateringer fra Google Cloud Build.
Google Disk Google Få oppdateringer om aktivitet i Disk.
Jenkins Utvikler Få oppdateringer om Jenkins-delversjoner eller utløserjobber.
Jira Utvikler Få oppdateringer fra Jira Cloud.
Meet Google Planlegg møter eller se tidsplanen din.
PagerDuty Sporing Få varsler om PagerDuty-hendelser.
Salesforce Sporing Søk etter informasjon i Salesforce.
Workday Personaladministrasjon Fullfør hurtighandlinger i Workday.
Zapier Automatisering Få oppdateringer om Zap-handlinger.
Zendesk Brukerstøtte Få oppdateringer når det oppstår problemer i Zendesk.

Google, Google Workspace og relaterte merker og logoer er varemerker som tilhører Google LLC. Alle andre bedrifts- og produktnavn er varemerker for bedriftene de er tilknyttet.