Chat-sovellukset Googlelta

Nämä Chat-sovellukset ovat käytettävissä henkilökohtaisilla tileillä sekä työ- ja koulutileillä.

Jos käytät Chatia työ- tai koulutilillä, järjestelmänvalvojan on ehkä annettava sinulle lupa Chat-sovellusten asentamiseen tai käyttämiseen. Kuka on järjestelmänvalvojani?

Saat tietoja sovelluksesta klikkaamalla sen nimeä.

Sovelluksen nimi Luokka Kuvaus
Asana Seuranta Saat ilmoituksia Asana-projekteista.
Bulk Member Manager Google Voit ylläpitää useita tilan jäsenyyksiä kerralla.
Giphy Sosiaalista ja hauskaa Julkaise GIF-kuvia tiloissa ja keskusteluissa.
GitHub Kehittäjä Saat päivityksiä GitHub-projekteista.
Google Cloud Build Kehittäjä Saat päivityksiä Google Cloud Buildista.
Google Drive Google Saat ilmoituksia toiminnasta Drivessa.
Jenkins Kehittäjä Saat päivityksiä Jenkins-koontiversioista ja voit käynnistää tehtäviä Jenkinsillä.
Jira Kehittäjä Saat päivityksiä Jira Cloudista.
Meet Google Ajoita kokouksia tai katso aikatauluasi.
PagerDuty Seuranta Saat ilmoituksia PagerDuty-tapahtumista.
Salesforce Seuranta Hae tietoja Salesforcesta.
Workday Henkilöstö Käytä Workdayn pikatoimintoja.
Zapier Automaatio Saat ilmoituksia Zap-toiminnoista.
Zendesk Tuki Saat ilmoituksia Zendeskissä ilmenevistä ongelmista.

Google, Google Workspace ja niihin liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Muut yritysten ja tuotteiden nimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä.