Chatapps fra Google

Disse Chat-apps er tilgængelige for personlige konti samt arbejds- og skolekonti.

Hvis du bruger Chat med en arbejds- eller skolekonto, skal din administrator muligvis give dig tilladelse til at installere eller bruge Chat-apps. Hvem er min administrator?

Du kan få flere oplysninger om en app ved at klikke på appens navn.

Appens navn Kategori Beskrivelse
Asana Sporing Få notifikationer om Asana-projekter.
Bulk Member Manager Google Administrer flere rummedlemskaber på én gang.
Giphy Socialt og sjovt Opslå giffer i rum og samtaler.
GitHub Udvikler Få opdateringer om GitHub-projekter.
Google Cloud Build Udvikler Få opdateringer fra Google Cloud Build.
Google Drev Google Få opdateringer om aktivitet i Drev.
Jenkins Udvikler Få opdateringer om Jenkins-builds eller triggeropgaver.
Jira Udvikler Få opdateringer fra Jira Cloud.
Meet Google Planlæg møder, eller se din tidsplan.
PagerDuty Sporing Få notifikationer om hændelser i PagerDuty.
Salesforce Sporing Søg efter oplysninger i Salesforce.
Workday Human Resources Udfør hurtige handlinger i Workday.
Zapier Automatisering Få opdateringer om Zap-handlinger.
Zendesk Support Få opdateringer i Zendesk, når der opstår problemer.

Google, Google Workspace samt relaterede mærker og logoer er varemærker tilhørende Google LLC. Alle andre virksomheds- og produktnavne er varemærker tilhørende de virksomheder, de hver især er tilknyttet.