Aplicacions de xat de Google disponibles

Aquestes aplicacions de Chat estan disponibles per als comptes personals, de treball i de centre educatiu.

Si fas servir Chat amb un compte de treball o de centre educatiu, és possible que el teu administrador t'hagi de donar permís per instal·lar o utilitzar aplicacions de Chat. Qui és el meu administrador?

Per obtenir informació sobre una aplicació, fes clic al seu nom.

Nom de l'aplicació Categoria Descripció
Asana Seguiment Rep notificacions sobre projectes d'Asana.
Bulk Member Manager Google Gestiona la pertinença a espais de manera massiva.
Giphy Mitjans socials i entreteniment Publica GIF en espais i converses.
GitHub Desenvolupador Rep informació actualitzada sobre projectes de GitHub.
Google Cloud Build Desenvolupador Rep informació actualitzada sobre Google Cloud Build.
Google Drive Google Rep informació actualitzada sobre l'activitat a Drive.
Jenkins Desenvolupador Rep informació actualitzada sobre les compilacions o les tasques d'activació de Jenkins.
Jira Desenvolupador Rep informació actualitzada sobre Jira Cloud.
Meet Google Programa reunions o consulta la teva agenda.
PagerDuty Seguiment Rep notificacions sobre les incidències de PagerDuty.
Salesforce Seguiment Cerca informació a Salesforce.
Workday Recursos humans Completa les accions ràpides de Workday.
Zapier Automatització Rep informació actualitzada sobre les accions de Zap.
Zendesk Assistència Rep informació actualitzada quan es produeixin problemes a Zendesk.

Google, Google Workspace, and related marks and logos are trademarks of Google LLC. All other company and product names are trademarks of the companies with which they are associated.