Svar på meldinger

Slik svarer du på meldinger i Google Chat:

• Svar i samtalen.
  • Svar integrert i meldinger i rom.
  • Siter en melding i svaret ditt
  • Bruk et svarforslag.

Svar på meldinger

1. Åpne Chat-appen eller Gmail-appen på iPhone eller iPad.
    • I Gmail: Trykk på Chat nederst.
  1. Åpne en samtale.
  2. Skriv inn en melding i svarområdet.
  3. Trykk på Send .

Svar i tråder

Viktig: Du kan svare i tråder i rom med interne tråder. Finn ut mer om rom med interne tråder.

1. Åpne Chat-appen eller Gmail-appen på iPhone eller iPad.
    • I Gmail: Trykk på Chat nederst.
  1. Trykk på Rom i navigasjonsmenyen nederst.
  2. Åpne et rom.
  3. Trykk og hold på en melding.
  4. Trykk på Svar i tråden.
  5. Skriv inn meldingen din i svarområdet.
  6. Trykk på Send .

Tips:

• For å åpne en tråd med svar trykker du på antall svar nederst i meldingen med tråder.
  • For å finne alle tråder i et rom trykker du på Aktive tråder øverst til høyre.

Siter en melding i svaret ditt

Viktig: Når du siterer en melding, vises den opprinnelige meldingen i det siterte innholdet. Hvis den opprinnelige meldingen slettes eller redigeres, blir ikke innholdet som er sitert, oppdatert i svaret ditt.

1. Åpne Chat-appen eller Gmail-appen på iPhone eller iPad.
    • I Gmail: Trykk på Chat nederst.
  1. Åpne en samtale.
  2. Trykk og hold på meldingen.
  3. Trykk på Siter i svaret blant de tilgjengelige meldingshandlingene.
  4. Skriv inn meldingen.
  5. Trykk på Send .

Få forslag om hurtigsvar

Slå på Smartsvar for å svare raskt på meldinger. Når Smartsvar er på, får du forslag over svarområdet i Chat.

Slå på smartsvar i Chat

1. Åpne Chat-appen på iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre trykker du på Meny og så Innstillinger.
  3. Trykk på av/på-knappen ved siden av «Smartsvar».

Slå på Smartsvar i Gmail

1. Åpne Gmail-appen på iPad eller iPhone.
  2. Øverst til venstre trykker du på Meny og så Innstillinger.
  3. Trykk på Smartsvar.
  4. Trykk på boksen ved siden av «Smartsvar i chat».

Tips:

• For å svare, velg et forslag under meldingen. Du kan redigere forslaget før du svarer.
  • Før du kan slå på Smartsvar, må du slå på smarte funksjoner og personlig tilpasning i Gmail. Finn ut mer om smarte funksjoner og kontroller.