Svar på meldinger

Slik svarer du på meldinger i Google Chat:

• Svar i samtalen.
  • Svar integrert i meldinger i rom.
  • Siter en melding i svaret ditt
  • Bruk et svarforslag.

Svar på meldinger

1. Åpne Google Chat eller Gmail på en datamaskin.
    • I Gmail: Klikk på Chat til venstre.
  1. Åpne en samtale.
  2. Skriv inn meldingen din i svarområdet.
  3. Klikk på Send .

Svar i tråder

Viktig: Du kan svare i tråder i rom med interne tråder. Finn ut mer om rom med interne tråder.

1. Åpne Google Chat eller Gmail på en datamaskin.
    • I Gmail: Klikk på Chat til venstre.
  1. Åpne et rom.
  2. Hold markøren over meldingen.
  3. Klikk på Svar i tråden .
  4. Skriv inn meldingen din i trådpanelet.
  5. Klikk på Send .

Tips:

• For å åpne en tråd med svar, klikk på antall svar nederst i meldingen med tråder.
  • For å finne alle tråder i et rom klikker du på Aktive tråder øverst til høyre.

Siter en melding i svaret ditt

Viktig: Når du siterer en melding, vises den opprinnelige meldingen i det siterte innholdet. Hvis den opprinnelige meldingen slettes eller redigeres, blir ikke innholdet som er sitert, oppdatert i svaret ditt.

1. Åpne Google Chat eller Gmail på en datamaskin.
    • I Gmail: Klikk på Chat til venstre.
  1. Åpne en samtale.
  2. Hold markøren over meldingen.
  3. Klikk på Siter i svaret blant de tilgjengelige meldingshandlingene.
  4. Skriv inn meldingen.
  5. Klikk på Send .

Få forslag om hurtigsvar

Slå på Smartsvar for å svare raskt på meldinger. Når Smartsvar er på, får du forslag over svarområdet i Chat.

Slå på smartsvar i Chat

1. Åpne Google Chat på datamaskinen.
  2. Klikk på Innstillinger øverst til høyre.
  3. Klikk på boksen under «Smartsvar».

Slå på Smartsvar i Gmail

1. Åpne Gmail på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger og så Se alle innstillinger.
  3. Øverst klikker du på Chat og Meetog så Administrer chatinnstillinger.
  4. Klikk på boksen under «Smartsvar».

Tips:

• For å svare, velg et forslag under meldingen. Du kan redigere forslaget før du svarer.
  • Før du kan slå på Smartsvar, må du slå på smarte funksjoner og personlig tilpasning i Gmail. Finn ut mer om smarte funksjoner og kontroller.