Viestiin vastaaminen

Voit vastata viestiin Google Chatissa seuraavilla tavoilla:

• Vastaa keskusteluun.
  • Lisää vastaus tilan viestiketjuun.
  • Lainaa viestiä vastauksessa.
  • Käytä vastausehdotusta.

Viestiin vastaaminen

1. Avaa Google Chat tai Gmail tietokoneella.
    • Gmail: Klikkaa vasemmalta Chat.
  1. Avaa keskustelu.
  2. Kirjoita viesti vastausalueelle.
  3. Klikkaa Lähetä .

Viestiketjuun vastaaminen

Tärkeää: Voit vastata viestiketjuun tilassa, joka tukee sitä. Lue lisää viestiketjuja tukevista tiloista.

1. Avaa Google Chat tai Gmail tietokoneella.
    • Gmail: Klikkaa vasemmalta Chat.
  1. Avaa tila.
  2. Osoita viestiä.
  3. Klikkaa Vastaa viestiketjuun .
  4. Kirjoita viestisi viestiketjupaneeliin.
  5. Klikkaa Lähetä .

Vinkkejä:

• Voit avata vastauksia sisältävän viestiketjun klikkaamalla vastauslaskuria, jonka löydät ketjun ensimmäisen viestin alareunasta.
  • Näet kaikki tilan viestiketjut klikkaamalla oikeasta yläkulmasta Aktiiviset viestiketjut .

Viestin lainaaminen vastauksessa

Tärkeää: Kun lainaat jotain viestiä, alkuperäinen viesti näkyy lainattuna sisältönä. Jos alkuperäinen viesti poistetaan tai sitä muokataan, vastauksesi lainattu sisältö ei muutu.

1. Avaa Google Chat tai Gmail tietokoneella.
    • Gmail: Klikkaa vasemmalta Chat.
  1. Avaa keskustelu.
  2. Osoita viestiä.
  3. Klikkaa saatavilla olevista viestitoiminnoista Lainaa vastauksessa .
  4. Lisää viesti.
  5. Klikkaa Lähetä .

Nopeat vastausehdotukset

Jos haluat vastata viesteihin nopeammin, laita Smart Reply päälle. Kun Smart Reply on päällä, saat Chatissa ehdotuksia vastausalueen yläpuolelle.

Smart Replyn laittaminen päälle Chatissa

1. Avaa Google Chat tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset .
  3. Klikkaa kenttää "Smart Reply" ‑kohdan vierestä.

Smart Replyn laittaminen päälle Gmailissa

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  3. Klikkaa yläreunasta Chat ja Meet ja sitten Chat-asetukset.
  4. Klikkaa kenttää "Smart Reply" ‑kohdan vierestä.

Vinkkejä:

• Vastaa valitsemalla ehdotus viestin alta. Ehdotusta voi muokata ennen vastauksen lähettämistä.
  • Jotta voit laittaa Smart Replyn päälle, sinun pitää ensin ottaa Gmailissa käyttöön älykkäät ilmoitukset ja personointi. Lue lisää älykkäistä ominaisuuksista ja asetuksista.