Besvar en besked

Hvis du vil svare på en besked i Google Chat, kan du:

• Svare i samtalen.
  • Svare indlejret i en besked i et rum.
  • Citere en besked i dit svar.
  • Bruge et svarforslag.

Besvar en besked

1. På din iPhone eller iPad skal du åbne appen Chat eller Gmail .
    • I Gmail: Tryk på Chat nederst.
  1. Åbn en samtale.
  2. Skriv en besked i svarområdet.
  3. Tryk på Send .

Svar i en tråd

Vigtigt! Du kan svare i en tråd i et rum med indlejrede tråde. Få flere oplysninger om rum med indlejrede tråde.

1. På din iPhone eller iPad skal du åbne appen Chat eller Gmail .
    • I Gmail: Tryk på Chat nederst.
  1. Tryk på Rum i navigationsmenuen nederst.
  2. Åbn et rum.
  3. Tryk på en besked og hold den nede.
  4. Tryk på Svar i tråden.
  5. Skriv din besked i svarområdet.
  6. Tryk på Send .

Tips!

• Du kan åbne en tråd med svar ved at trykke på svartælleren nederst i beskedtråden.
  • Hvis du vil finde alle tråde i et rum, skal du trykke på Aktive tråde øverst til højre.

Citer en besked i dit svar

Vigtigt! Når du citerer en besked, viser det citerede indhold den oprindelige besked. Hvis den oprindelige besked slettes eller redigeres, opdateres det citerede indhold ikke i dit svar.

1. På din iPhone eller iPad skal du åbne appen Chat eller Gmail .
    • I Gmail: Tryk på Chat nederst.
  1. Åbn en samtale.
  2. Hold fingeren på beskeden.
  3. Tryk på Citer i svar blandt de tilgængelige beskedhandlinger.
  4. Skriv din besked.
  5. Tryk på Send .

Få forslag til hurtige svar

Aktivér Smartsvar for at svare hurtigt på beskeder. Når Smartsvar er aktiveret, kan du finde forslag over svarområdet i Chat.

Aktivér Smartsvar i Chat

1. Åbn appen Chat på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på kontakten ud for "Smartsvar".

Aktivér Smartsvar i Gmail

1. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Smartsvar.
  4. Tryk på feltet ud for "Smartsvar i chat".

Tips!

Relaterede ressourcer