Besvar en besked

Hvis du vil svare på en besked i Google Chat, kan du:

• Svare i samtalen.
  • Svare indlejret i en besked i et rum.
  • Citere en besked i dit svar.
  • Bruge et svarforslag.

Besvar en besked

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Chat eller appen Gmail .

• I Gmail: Tryk på Chat nederst.

1. Åbn en samtale.
  2. Skriv en besked i svarområdet.
  3. Tryk på Send .

Svar i en tråd

Vigtigt! Du kan svare i en tråd i et rum med indlejrede tråde. Få flere oplysninger om rum med indlejrede tråde.

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Chat eller appen Gmail .

• I Gmail: Tryk på Chat nederst.

1. Tryk på Rum i navigationsmenuen nederst.
  2. Åbn et rum.
  3. Tryk på en besked og hold den nede.
  4. Tryk på Svar i tråden.
  5. Skriv din besked i svarområdet.
  6. Tryk på Send .

Tips!

• Du kan åbne en tråd med svar ved at trykke på svartælleren nederst i beskedtråden.
  • Hvis du vil finde alle tråde i et rum, skal du trykke på Aktive tråde øverst til højre.

Citer en besked i dit svar

Vigtigt! Når du citerer en besked, viser det citerede indhold den oprindelige besked. Hvis den oprindelige besked slettes eller redigeres, opdateres det citerede indhold ikke i dit svar.

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Chat eller appen Gmail .

• I Gmail: Tryk på Chat nederst.

1. Åbn en samtale.
  2. Hold fingeren på beskeden.
  3. Tryk på Citer i svar blandt de tilgængelige beskedhandlinger.
  4. Skriv din besked.
  5. Tryk på Send .

Få forslag til hurtige svar

Aktivér Smartsvar for at svare hurtigt på beskeder. Når Smartsvar er aktiveret, kan du finde forslag over svarområdet i Chat.

Aktivér Smartsvar i Chat

1. Åbn appen Chat på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på kontakten ud for "Smartsvar".

Aktivér Smartsvar i Gmail

1. Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger.
  3. Vælg din mailkonto.
  4. Tryk på feltet ud for "Smartsvar i Chat".

Tips!

Relaterede ressourcer