Respondre a un missatge

Per respondre a un missatge a Google Chat, pots:

• Respondre a la conversa.
  • Respondre entre línies a un missatge en un espai.
  • Citar un missatge a la resposta.
  • Utilitzar un suggeriment de resposta.

Respondre a un missatge

1. A l'ordinador, obre Google Chat o Gmail.
    • A Gmail: a l'esquerra, fes clic a Chat.
  1. Obre una conversa.
  2. A l'àrea de resposta, introdueix el missatge.
  3. Fes clic a Envia .

Respondre en una conversa

Important: en un espai amb les converses organitzades, pots respondre dins del fil de discussió. Obtén informació sobre els espais amb converses organitzades.

1. A l'ordinador, obre Google Chat o Gmail.
    • A Gmail: a l'esquerra, fes clic a Chat.
  1. Obre un espai.
  2. Posa el cursor a sobre del missatge.
  3. Fes clic a Respon al fil de discussió .
  4. Al tauler de fils de discussió, introdueix el missatge.
  5. Fes clic a Envia .

Consells:

• Per obrir un fil de discussió amb respostes, fes clic al comptador de respostes que hi ha a la part inferior del missatge del fil.
  • Per trobar tots els fils de discussió d'un espai, a la part superior dreta, fes clic a Fils de discussió actius .

Citar un missatge en una resposta

Important: quan cites un missatge, al contingut citat es mostra el missatge original. Si el missatge original se suprimeix o s'edita, el contingut citat no s'actualitza a la resposta.

1. A l'ordinador, obre Google Chat o Gmail.
    • A Gmail: a l'esquerra, fes clic a Chat.
  1. Obre una conversa.
  2. Posa el cursor a sobre del missatge.
  3. A les accions disponibles per al missatge, fes clic a Cita a la resposta .
  4. Introdueix el missatge.
  5. Fes clic a Envia .

Rebre suggeriments de respostes ràpides

Per respondre ràpidament a missatges, activa la funció Resposta intel·ligent. Quan estigui activada, trobaràs suggeriments a sobre de l'àrea de resposta a Chat.

Activar la funció Resposta intel·ligent a Chat

1. A l'ordinador, obre Google Chat.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració .
  3. A sota de "Resposta intel·ligent", fes clic a la casella.

Activar la funció Resposta intel·ligent a Gmail

1. A l'ordinador, obre Gmail.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració i, a continuació, Mostra tota la configuració.
  3. A la part superior, fes clic a Xat i Meet i, a continuació, Gestiona la configuració del xat.
  4. A sota de "Resposta intel·ligent", fes clic a la casella.

Consells: