Aplicar format als missatges de Google Chat

Per canviar l'aspecte dels teus missatges de Chat, utilitza el menú Format o fes servir etiquetes.

Aplicar format als missatges de Google Chat

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Chat o Gmail .
    • A Gmail: a la part inferior, toca Xat .
  2. Ves a una conversa.
  3. Introdueix un missatge.
  4. A l'esquerra, toca Menú d'accions Add and then Format Color del text.
  5. Selecciona una opció:
    • Per aplicar-hi negreta, toca Negreta Negreta.
    • Per aplicar-hi cursiva, toca Cursiva Cursiva.
    • Per subratllar, toca Subratllat Subratllat.
    • Per ratllar, toca Ratllat Strikethrough.
    • Per canviar el color del text, toca Color del text Color del text.
    • Per afegir un pic abans del text, toca Llista de pics Bulleted list.
    • Per inserir un enllaç:
      1. Toca Insereix un enllaç Insert link.
      2. Introdueix l'enllaç.
  6. Toca Envia .
Consell: per afegir o suprimir format de text ràpidament, mantén premut el text i, tot seguit, toca Format.

Utilitzar etiquetes de format a Google Chat

Important: si utilitzes el botó "Format" al dispositiu mòbil per aplicar format al text, substituirà qualsevol etiqueta de format que afegeixis al missatge.
Per afegir etiquetes de format als missatges de Google Chat, pots incloure caràcters especials al text.
Opció de format Exemple d'etiqueta
Aplicar negreta *Text*
Aplicar cursiva _Text_
Ratllar el text ~Text~
Crear un bloc de codi entre línies `Text`
Crear un bloc de codi de diverses línies ```Text```

Consells:

• Amb un bloc de codi entre línies, s'ajusta el text.
  • Amb un bloc de codi de diverses línies, es mantenen els salts de línia originals i no s'ajusta el text.