Skicka ett röstmeddelande i Google Chat

Det går att skicka röstmeddelanden till en person eller grupp i Google Chat.

Skicka ett röstmeddelande

Viktigt! Om det här är första gången du skickar ett meddelande till en viss person måste personen godkänna din meddelandebegäran innan du kan chatta med honom eller henne.

1. Öppna Google Chat eller Gmail på datorn.
    • I Gmail: Klicka på Chat till vänster.
  1. Klicka på Ny chatt.
  2. Ange ett namn eller en e-postadress.
  3. Klicka på Starta chatt.
    • När du anger ett namn eller en e-postadress kan du få förslag.
    • Starta ett grupp-DM genom att lägga till fler namn eller e-postadresser.
  1. Klicka på mikrofonen i svarsområdet.
  2. Välj den röda cirkeln i popup-fönstret för att spela in och stoppa inspelningen.

Tips! Efter inspelningen kan du hitta alternativ för att antingen starta om eller skicka röstmeddelandet.