Send talemeldinger i Google Chat

Du kan sende talemeldinger til personer eller grupper i Google Chat.

Send talemeldinger

Viktig: Hvis dette er første gang du sender en talemelding til en bestemt person, må vedkommende godta meldingsforespørselen din før dere kan chatte.

1. Åpne Chat-appen eller Gmail-appen på iPhone eller iPad.
    • I Gmail: Trykk på Chat nederst.
  2. På den nederste navigasjonsmenyen trykker du på Ny chat .
  3. Skriv inn et navn eller en e-postadresse, og trykk på Ferdig.
    • Når du skriver inn et navn eller en e-postadresse, kan du få forslag.
    • For å starte en gruppe-DM må du legge til flere navn eller e-postadresser.
  1. Trykk på mikrofonen i svarområdet.
  2. Talemeldingen din blir spilt inn.
  3. Trykk på stoppknappen og så Send .
  4. For å slette opptaket, trykk på Slett Slett.