Send talemeldinger i Google Chat

Du kan sende talemeldinger til personer eller grupper i Google Chat.

Send talemeldinger

Viktig: Hvis dette er første gang du sender en melding til en bestemt person, må vedkommende godta meldingsforespørselen din før dere kan chatte.

1. Åpne Google Chat eller Gmail på en datamaskin.
    • I Gmail: Klikk på Chat til venstre.
  1. Klikk på Ny chat.
  2. Skriv inn et navn eller en e-postadresse.
  3. Klikk på Start en chat.
    • Når du skriver inn et navn eller en e-postadresse, kan du få forslag.
    • For å starte en gruppe-DM må du legge til flere navn eller e-postadresser.
  1. Klikk på mikrofonen i svarområdet.
  2. I forgrunnsvinduet velger du den røde sirkelen for å starte og stoppe opptaket.

Tips: Etter opptaket kan du velge å starte på nytt eller sende talemeldingen.