Een spraakbericht sturen in Google Chat

U kunt een spraakbericht sturen naar een persoon of groep in Google Chat.

Een spraakbericht sturen

Belangrijk: Als dit de eerste keer is dat u een spraakbericht naar een bepaalde persoon stuurt, moet deze persoon uw chatverzoek accepteren voordat u met deze persoon kunt chatten.

1. Open de Chat-app of Gmail-app op uw iPhone of iPad.
    • In Gmail: Tik onderaan op Chat .
  2. Tik in het navigatiemenu onderaan op Nieuwe chat .
  3. Voer een naam of e-mailadres in en tik op Klaar.
    • Als u een naam of e-mailadres invoert, kunt u suggesties krijgen.
    • Voeg meer namen of e-mailadressen toe om een groepsprivéchat te starten.
  4. Tik in het reactiegedeelte op de microfoon .
  5. Uw spraakbericht wordt opgenomen.
  6. Tik op de stopknop en dan Sturen om het bericht te sturen.
  7. Tik op Verwijderen Verwijderen om de opname te verwijderen.