Een spraakbericht sturen in Google Chat

U kunt een spraakbericht sturen naar een persoon of groep in Google Chat.

Een spraakbericht sturen

Belangrijk: Als dit de eerste keer is dat u een bericht naar een bepaalde persoon stuurt, moet deze persoon uw berichtverzoek accepteren voordat u met deze persoon kunt chatten.

1. Open Google Chat of Gmail op je computer.
    • In Gmail: Klik links op Chat.
  1. Klik op Nieuwe chat.
  2. Voer een naam of e-mailadres in.
  3. Klik op Chat starten.
    • Als u een naam of e-mailadres invoert, kunt u suggesties krijgen.
    • Voeg meer namen of e-mailadressen toe om een groepsprivéchat te starten.
  1. Klik in het antwoordgedeelte op de microfoon .
  2. Selecteer de rode cirkel in de pop-up om op te nemen en de opname te stoppen.

Tip: Na de opname krijgt u opties om het spraakbericht opnieuw te starten of te sturen.