Send en talebesked i Google Chat

Du kan sende en talebesked til en person eller gruppe i Google Chat.

Send en talebesked

Vigtigt! Hvis det er første gang, du sender en besked til en bestemt person, skal vedkommende acceptere din beskedanmodning, før du kan chatte med vedkommende.

1. Åbn Google Chat eller Gmail på din computer.
    • I Gmail: Klik på Chat til venstre.
  1. Klik på Ny chatsamtale.
  2. Angiv et navn eller en mailadresse.
  3. Klik på Start chat.
    • Når du angiver et navn eller en mailadresse, kan du få forslag.
    • Tilføj flere navne eller mailadresser for at starte en gruppebesked.
  1. Klik på mikrofonen i svarområdet.
  2. Vælg den røde cirkel i pop op-vinduet for at optage og stoppe optagelsen.

Tip! Efter optagelsen kan du se muligheder for enten at starte forfra på talebeskeden eller sende den.

Relaterede ressourcer