Enviar un missatge de veu a Google Chat

A Google Chat, pots enviar un missatge de veu a una persona o a un grup.

Enviar un missatge de veu

Important: si és la primera vegada que envies un missatge de veu a una persona concreta, ha d'acceptar la sol·licitud de missatge abans no pugueu xatejar.

1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Chat o Gmail .
    • A Gmail: a la part inferior, toca Xat .
  2. Al menú de navegació inferior, toca Xat nou .
  3. Introdueix un nom o una adreça electrònica i, després, toca Fet.
    • En introduir un nom o una adreça electrònica, pots obtenir suggeriments.
    • Per iniciar un missatge directe de grup, afegeix més noms o adreces electròniques.
  1. A l'àrea de resposta, toca el micròfon .
  2. Es comença a gravar el missatge de veu.
  3. Toca el botó d'aturada i, a continuació, Envia .
  4. Per suprimir la gravació, toca Suprimeix Suprimeix.