Enviar un missatge de veu a Google Chat

A Google Chat, pots enviar un missatge de veu a una persona o a un grup.

Enviar un missatge de veu

Important: si és la primera vegada que envies un missatge a una persona concreta, ha d'acceptar la sol·licitud de missatge abans no pugueu xatejar.

1. A l'ordinador, obre Google Chat o Gmail.
    • A Gmail: a l'esquerra, fes clic a Chat.
  1. Fes clic a Xat nou.
  2. Introdueix un nom o una adreça electrònica.
  3. Fes clic a Inicia el xat.
    • En introduir un nom o una adreça electrònica, pots obtenir suggeriments.
    • Per iniciar un missatge directe de grup, afegeix més noms o adreces electròniques.
  1. A l'àrea de resposta, fes clic al micròfon .
  2. A la finestra emergent, per gravar el missatge i aturar la gravació, selecciona el cercle vermell .

Consell: després de gravar el missatge de veu, trobaràs opcions per reiniciar-lo o enviar-lo.