Afegir persones a un missatge directe o suprimir-ne

Si vols afegir persones a un missatge directe (MD) amb dues o més persones a Google Chat, pots afegir-les a la llista de membres o bé mencionar-les al missatge.

Afegir persones a un MD

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Chat o Gmail .
    • A Gmail: a la part inferior, toca Xat .
  2. Al menú de navegació inferior, toca Missatges directes .
  3. Obre un MD.
  4. A la part superior, toca el nom de la conversa.
  5. Toca Gestiona els membres.
  6. Toca Afegeix persones .
  7. Introdueix un nom o una adreça electrònica and then toca Fet.

Consells:

• Per convertir un MD amb una persona en un MD de grup, a la part superior, toca el nom de la conversa and then Inicia un xat nou.
  • Per afegir ràpidament una persona nova a un MD amb dues o més persones, a l'àrea de resposta, introdueix @ seguit del nom de la persona.

Suprimir persones d'un MD

Important: quan suprimeixes algú d'un MD, no pot:

• Participar en la conversa.
  • Consultar l'historial de missatges.
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Chat o Gmail .
    • A Gmail: a la part inferior, toca Xat .
  2. Al menú de navegació inferior, toca Missatges directes .
  3. Obre un MD.
  4. A la part superior, toca el nom de la conversa.
  5. Toca Gestiona els membres.
  6. Al costat del nom de la persona, toca Més opcions i després Suprimeix del xat.