Iemand anders vermelden in een bericht

U kunt iemands naam in een bericht vermelden om hun aandacht te trekken in Google Chat.

Iemand vermelden in een gesprek

1. Typ @ als u een bericht schrijft.
  2. Geef de naam van een persoon op.
  3. Stuur het bericht.

Tips:

• Als u meerdere mensen in hetzelfde bericht wilt vermelden, voert u alle namen in.
  • Als u iedereen in een bericht wilt vermelden, voert u @all in.

Uw vermeldingen vinden

Als iemand u vermeldt, wordt uw naam gemarkeerd in dat bericht.

Ga naar Vermeldingen in Chat om alle gesprekken te vinden waarin u wordt vermeld.

1. Klik aan de linkerkant op Vermeldingen.
  2. Klik op een bericht waarin u wordt vermeld.

Belangrijk: Sommige berichten worden niet getoond in Vermeldingen, waaronder:

• Berichten waarin @all wordt vermeld.
  • Berichten in ruimtes die zijn geordend op gespreksonderwerp.