Käyttäjän mainitseminen viestissä

Jos haluat saada jonkun huomion Google Chatissa, voit mainita hänen nimensä viestissä.

Käyttäjän mainitseminen keskustelussa

1. Kirjoita viestiin @.
  2. Lisää sen jälkeen käyttäjän nimi.
  3. Lähetä viesti.

Vinkkejä:

• Jos haluat mainita samassa viestissä useamman käyttäjän, lisää kaikkien nimet.
  • Voit myös mainita kaikki käyttäjät kirjoittamalla @kaikki.

Mainintojen löytäminen

Kun joku mainitsee sinut, nimesi korostetaan hänen viestissään.

Chatin Maininnat-kohdasta näet kaikki keskustelut, joissa sinut on mainittu.

1. Klikkaa vasemmalta Maininnat.
  2. Klikkaa viestiä, jossa sinut on mainittu.

Tärkeää: Kaikki viestit eivät näy Maininnat-kohdassa, esimerkiksi

• viestit, joissa on maininta @kaikki
  • viestit keskusteluaiheen mukaan ryhmitellyissä tiloissa.