Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Iemand anders vermelden in een bericht

U kunt iemands naam in een bericht vermelden om hun aandacht te trekken in Google Chat.

Iemand vermelden in een gesprek

1. Typ @ als u een bericht schrijft.
  2. Geef de naam van een persoon op.
  3. Stuur het bericht.

Tips:

• Als u meerdere mensen in hetzelfde bericht wilt vermelden, voert u alle namen in.
  • Als u iedereen in een bericht wilt vermelden, voert u @all in.

Uw vermeldingen vinden

Als iemand u vermeldt, wordt uw naam gemarkeerd in dat bericht.

Ga naar Vermeldingen in Chat om alle gesprekken te vinden waarin u wordt vermeld.

1. Klik aan de linkerkant op Vermeldingen.
  2. Klik op een bericht waarin u wordt vermeld.

Belangrijk: Sommige berichten worden niet getoond in Vermeldingen, waaronder:

• Berichten waarin @all wordt vermeld.
  • Berichten in ruimtes die zijn geordend op gespreksonderwerp.