Opsummer samtaler i Google Chat

Brugere med Google Workspace-konti kan bruge samtaleoversigter, der automatisk vises i rum med mange ulæste beskeder. Gemini Alpha-brugere kan også anmode om oversigter over ulæste samtaler og rum på Chat-startskærmen.

Slå samtaleoversigter til eller fra i rum

Hold dig opdateret i lange, ulæste samtaler i rum, hvor du er medlem, ved at bruge samtaleoversigter. Når du aktiverer samtaleoversigter, vil de automatisk:

• blive vist, når det er nødvendigt, i samtaler.

• Opsummere samtaler på engelsk.

Vigtigt! Samtaleoversigter er kun tilgængelige for Google Workspace-konti.

Sådan slår du samtaleoversigt til eller fra i Google Chat
  1. Åbn Google Chat på din computer.
  2. Klik på Indstillinger og derefter Samtaleoversigt.
  3. Markér eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Vis oversigter i rum med mange ulæste beskeder".
Slå samtaleoversigt til eller fra for Chat i Gmail
  1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Klik på Indstillinger og derefter Se alle indstillinger og derefter Chat og Meet.
  3. Klik på Administrer chatindstillinger og derefter Samtaleoversigt.
  4. Markér eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Vis oversigter i rum med mange ulæste beskeder".

Brug Gemini-oversigter til ulæste samtaler på startsiden

Vigtigt! Gemini-oversigter er kun tilgængelige for udvalgte kunder, der kan teste dem i Gemini Alpha.

Du kan bruge Gemini til at vise oversigter over ulæste samtaler, herunder gruppesamtaler, rum og tråde. Oversigter er ikke tilgængelige for personlige samtaler.

Funktionstilgængelighed:

Vigtigt! Hvis du vil aktivere samtale- og rumoversigter i Hjem, skal du aktivere smartfunktioner i Gmail.

Aktivér smartfunktioner i Gmail
  1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Klik på Indstillinger og derefter Se alle indstillinger.
  3. Markér afkrydsningsfelterne ud for "Smartfunktioner og tilpasning" og "Smartfunktioner og tilpasning i andre Google-produkter" på fanen "Generelt".

Tip! Hvis du vil bruge funktionen på nettet, Android eller iOS, skal afkrydsningsfelterne for både "Smartfunktioner og tilpasning" og "Smartfunktioner og tilpasning i andre Google-produkter" være markeret.

Opsummer ulæste samtaler i Start

På dette billede kan det ses, hvordan man opsummerer ulæste samtaler eller rum i Start

Du kan vælge at få opsummeret en bestemt ulæst samtale eller et bestemt rum i Start.

1. Åbn Google Chat eller Chat i Gmail på din computer.
  2. Hold markøren over den samtale eller det rum, du vil opsummere, på startsiden.
  3. Klik på Opsummer.

Få flere oplysninger om forslag til Gemini-funktioner

• Forslag til Gemini-funktioner repræsenterer ikke Googles holdninger og bør ikke tilskrives Google.
  • Brug ikke Gemini-funktioner som medicinsk, juridisk, økonomisk eller anden form for professionel rådgivning.
  • Gemini-funktioner kan foreslå unøjagtige eller upassende oplysninger. Din feedback er med til at gøre Gemini mere nyttigt og sikkert.
  • Enterprise-slutbrugere kan sende feedback om deres oplevelse med denne funktion. Før slutbrugerne sender feedback, informeres de om, at feedbackdataene ikke må indeholde personlige, følsomme eller fortrolige oplysninger.