Informació sobre el rol de gestor de l'espai

Quan crees un espai a Google Chat, te'n converteixes automàticament en el gestor. Com a gestor de l'espai, pots:

• Suprimir i afegir participants.
  • Promoure altres membres perquè siguin gestors de l'espai o suprimir-los de la llista de gestors de l'espai.
  • Suprimir un espai.
  • Suprimir missatges.
  • Editar el nom, l'avatar i la descripció de l'espai.

Els gestors de l'espai tenen un diamant al costat del nom al tauler de missatges i a la llista de membres de l'espai.

Els gestors de l'espai que utilitzen un compte de treball o de centre educatiu poden actualitzar opcions de configuració addicionals, com ara l'accés i els permisos a l'espai. Obtén informació sobre com pots canviar l'accés i els permisos a l'espai.

Afegir membres

1. A l'ordinador, obre Google Chat o Gmail.
    • A Gmail: a l'esquerra, fes clic a Chat.
  2. A l'esquerra, selecciona l'espai.
  3. Fes clic al nom de l'espai i, a continuació, Gestiona els membres.
  4. Fes clic a + Afegeix.
  5. Escriu el nom o l'adreça electrònica de la persona o del grup que vols afegir.
  6. Fes clic a Afegeix.

Suprimir membres

1. A l'ordinador, obre Google Chat o Gmail.
    • A Gmail: a l'esquerra, fes clic a Chat.
  2. A l'esquerra, selecciona l'espai.
  3. Fes clic al nom de l'espai i, a continuació, Gestiona els membres.
  4. Col·loca el cursor sobre la persona que vulguis i fes clic a Més accions i, a continuació, Suprimeix de l'espai.

Convertir algú en gestor de l'espai

1. A l'ordinador, obre Google Chat o Gmail.
    • A Gmail: a l'esquerra, fes clic a Chat.
  2. A l'esquerra, selecciona l'espai.
  3. Fes clic al nom de l'espai i, a continuació, Gestiona els membres.
  4. Col·loca el cursor sobre la persona que vulguis i fes clic a Més accions i, a continuació, Converteix en gestor de l'espai.

Consell: el darrer gestor de l'espai no pot sortir-ne tret que suprimeixi l'espai o converteixi algú altre en gestor de l'espai.

Canviar algú de gestor a membre de l'espai

1. A l'ordinador, obre Google Chat o Gmail.
    • A Gmail: a l'esquerra, fes clic a Chat.
  2. A l'esquerra, selecciona l'espai.
  3. Fes clic al nom de l'espai And then Gestiona els membres.
  4. Col·loca el cursor sobre la persona que vulguis i fes clic a Més accions And then Canvia de gestor a membre de l'espai.

Suprimir missatges

Els gestors de l'espai poden suprimir qualsevol missatge d'un espai. Els membres de l'espai només poden suprimir els seus propis missatges. Obtén informació sobre com pots suprimir un missatge com a membre de l'espai.
  1. A l'ordinador, obre Google Chat o Gmail.
    • A Gmail: a l'esquerra, fes clic a Chat.
  2. A l'esquerra, selecciona l'espai.
  3. Posa el cursor a sobre del missatge que vulguis suprimir.
  4. Fes clic a Més accions i, a continuació, Suprimeix Suprimeix.
  5. A la finestra que s'obre, fes clic a Suprimeix.
Important:
  • Quan se suprimeix un missatge a l'espai, pot ser que hi aparegui una marca de temps. La marca de temps es manté durant 30 dies o més segons la política de conservació de la teva empresa.
  • La funció "Suprimeix els missatges" només està disponible en algunes subscripcions i és possible que no estigui disponible al teu compte de treball o de centre educatiu.

Editar les descripcions i les directrius de l'espai

Els gestors de l'espai poden afegir o editar la descripció de l'espai perquè els altres usuaris en coneguin la finalitat. Per gestionar les expectatives dels membres i crear una experiència més segura per a la comunitat, pots afegir o editar directrius.
  1. A l'ordinador, obre Google Chat o Gmail.
    • A Gmail: a l'esquerra, fes clic a Chat.
  2. A l'esquerra, selecciona l'espai.
  3. A la part superior, fes clic al nom de l'espai i, a continuació, Detalls de l'espai.
  4. A la finestra que s'obre, fes clic a Edita.
  5. Afegeix una descripció i directrius.
  6. Fes clic a Desa.