Google Voice-nedgraderingar

Nedgradera från Voice Premier till Voice Standard

Kunder med Voice Premier kan nedgradera till Google Voice Standard. Om kunden nedgraderar från Premier förlorar de följande funktioner och tjänster:

• Internationella kontorsplatser – du kan inte tilldela telefonnummer utanför USA.
  • BigQuery-export – du kan inte exportera Voice-aktivitet till BigQuery.

Nedgradera till Voice Starter

Om du har 10 eller färre användare kan du nedgradera till Voice Starter.

Om du vill nedgradera en Voice Premier- eller Voice Standard-prenumeration till Voice Starter måste du först säga upp ditt nuvarande konto.

1. Gör en lista över varje användare och användarens tilldelade telefonnummer.
  2. Avsluta din nuvarande Voice-prenumeration.
    När du har avslutat prenumerationen utför du följande steg inom 60 dagar. I annat fall förlorar du dina telefonnummer.
  3. Lägg till Voice Starter-prenumerationen.
  4. Tilldela Voice-licenser till dina användare.
  5. Tilldela Voice-nummer till användare genom att använda listan för att tilldela rätt nummer till varje användare.