Betalningsplaner för Cloud Identity

Cloud Identity – kostnadsfri utgåva

När du registrerar en kund för Cloud Identitys kostnadsfria utgåva är licensgränsen 50. Om kunden redan har Google Workspace eller G Suite ökar användargränsen automatiskt.

Om du vill begära ytterligare licenser för en kund kontaktar du Googles partnersupport

Cloud Identity Premium-utgåvan

Avtalsvillkor Betalningar Nya användarkonton

Årsprenumerationer
års- eller månadsbetalningar

1 år

• Per licens/år

• Betala varje år eller i månadsavbetalningar.
Det är bara du som kan skapa nya licenser för användarkonton.
Flexibel avgift Ingen kontraktsperiod
  • Per användarkonto/månad

• Konsolen visar det aktuella priset baserat på ditt Google-avtal.

Du och din kund kan lägga till användarkonton.

Ange en köpgräns för det högsta tillåtna antalet användare som dina kunder kan lägga till.

Välja en prenumeration

Vilken prenumeration som lämpar sig bäst för dig beror på kundernas behov och hur du hanterar dina kunder. Exempelvis är avtalstiden viktig för företag med en varierande arbetsstyrka. Med flexibel avgift kan de här företagen lägga till eller ta bort användarkonton och enbart betala för tjänsten medan den används. Några viktiga skillnader mellan planerna.

ÅRSPRENUMERATION
(årsbetalningar)
ÅRSPRENUMERATION
(månadsbetalningar)
FLEXIBEL AVGIFT
Översikt
  • Du gör en beställning för ett helt år
  • Du betalar för hela året i slutet av den första månaden
  • Du gör en beställning för ett helt år
  • Du faktureras månadsvis för ditt årliga åtagande
  • Lägg till och ta bort användarkonton för kunden när som helst.
  • Du faktureras månadsvis
Lägga till licenser När du lägger till licenser under årsprenumerationen, läggs de till för det befintliga förbetalda året med ett proportionellt belopp och med proportionerlig varaktighet.

Viktigt! Du kan bara ta bort licenser när du förnyar årskontraktet.

Lägg till eller ta bort användarkonton för kunden när som helst i kundens administratörskonsol.
Annulleringar

Om du avbryter ditt kontrakt innan förnyelsedatumet utfärdas inga återbetalningar.

Inga avgifter återbetalas.

Om du avbryter kontraktet före förnyelsedatumet kan du bli tvungen att betala alla avgifter för att täcka det som är kvar av den ursprungliga prenumerationsperiod som du tecknat.

Inga avgifter återbetalas.

Du kan när som helst avbryta kundens prenumeration eller byta till en annan betalningsplan.

Inga avgifter återbetalas.
Förnyelser

I slutet av året kan du förnya kunden i ytterligare ett år och förskottsbetala tjänsten för det kommande året.

Obs! Den flexibla prenumerationen är standardinställningen för förnyelse

I slutet av året kan du förnya kunden i ytterligare ett år.

Obs! Den flexibla prenumerationen är standardinställningen för förnyelse.

Ingen förnyelseperiod krävs. Du debiteras för varje dag du har tilldelat användare till ett konto.