Een agenda importeren uit Outlook of Yahoo!

Als je je afspraken uit een andere agendaservice wilt migreren, klik je op de naam van de agenda die je hebt gebruikt. Hieronder vind je instructies voor het importeren van deze afspraken in Google Agenda vanuit enkele andere agendaservices.

Microsoft Outlook Agenda
  1. Open je Outlook-agenda.
  2. Klik op Agenda.
  3. Klik met de rechtermuisknop op de agenda die je wilt exporteren > Opslaan als > iCalendar-indeling.
  4. Klik op Meer opties > Datumbereik > Volledige agenda, Details -> Volledige gegevens.
  5. Klik op OKOpslaan.
  6. Open Google Agenda.
  7. Klik op de pijl omlaag naast Andere agenda'sAgenda importeren.
  8. Klik op Bestand kiezen > het bestand met je afspraken > Openen.
  9. Selecteer de Google-agenda waarin je je Outlook-afspraken wilt importeren en klik op Importeren.
Opmerking:
Het geëxporteerde ICS-bestand ondersteunt geen terugkerende Outlook-afspraken en bewaart de Outlook-deelnemers niet. In plaats van terugkerende afspraken worden afzonderlijke items gemaakt voor terugkerende afspraken die in de periode vallen tussen de datums die je hebt geselecteerd.

Yahoo! Agenda
  1. Ga in de agenda van je Yahoo!-account naar Acties en selecteer Exporteren.
  2. Selecteer de gewenste agenda's en sla het [.ics]-bestand op. (Opmerking: wanneer je agenda gegevens van meer dan een jaar terug bevat, kun je het bestand het best opdelen in segmenten van één jaar en elk bestand apart importeren. Anders kan er een groot aantal fouten optreden.)
  3. Klik in Google Agenda op de pijl omlaag naast Andere agenda's.
  4. Selecteer Agenda importeren.
  5. Klik op Bestand kiezen, zoek het bestand met je afspraken en klik op Openen.
  6. Selecteer de Google-agenda waarin je afspraken wilt importeren en klik op Importeren.
Opmerking:
Het geëxporteerde ICS-bestand ondersteunt geen terugkerende Yahoo!-afspraken en bewaart de Yahoo!-deelnemers niet. In plaats van terugkerende afspraken worden afzonderlijke items gemaakt voor terugkerende afspraken die in de periode vallen tussen de datums die je hebt geselecteerd.

Als je afspraken wilt migreren uit andere agenda-apps, exporteer je de afspraken in iCalendar -of CSV-indeling en importeer je het bestand in Google Agenda.