Crear un esdeveniment

Pots crear esdeveniments de Google Calendar des de l'ordinador o des del dispositiu.

Crear un esdeveniment

1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Calendar Calendar.
  2. Toca Crea Insert i, a continuació, Esdeveniment Esdeveniment.
  3. Introdueix la informació sobre l'esdeveniment. Quan introdueixis més detalls, com ara la ubicació o la data, trobaràs suggeriments.
  4. Toca Fet.
  5. Opcional: si vols canviar a quin calendari afegeixes un esdeveniment, ves a la part superior i toca el nom del calendari.

Quan acabis, pots editar els detalls de l'esdeveniment, com ara:

• la data
  • la ubicació
  • l'hora
  • qui està convidat
  • la visibilitat
    Important: si no comparteixes el calendari, no trobaràs la configuració de visibilitat de l'esdeveniment.

Quan acabis d'editar l'esdeveniment, assegura't de tocar Desa.

Crear un esdeveniment en un calendari compartit

Important: per crear esdeveniments en un calendari compartit, primer has de fer el següent:

1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part inferior dreta, toca Crea Afegeix i, a continuació, Esdeveniment Esdeveniment.
  3. Afegeix un títol i tots els detalls que vulguis a l'esdeveniment.
  4. Toca el nom del calendari que hi ha al costat de Calendar event. Es mostrarà una llista de tots els calendaris per als quals pots crear esdeveniments.
  5. Toca el calendari que vulguis.
  6. A la part superior dreta, toca Desa. L'esdeveniment es mostra tant amb el nom del calendari com amb el de la persona que l'ha creat.

Consell: no pots crear esdeveniments per a calendaris d'aniversaris ni de festius.

Crear un esdeveniment tocant una hora lliure

1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú i després Dia, 3 dies o Setmana i després una hora lliure.
  3. Per canviar la durada de l'esdeveniment, toca i arrossega el cercle superior o inferior de l'esdeveniment.
  4. Afegeix un títol a l'esdeveniment, convida-hi persones o afegeix-hi sales.
  5. Per trobar una hora en què els convidats estiguin disponibles, llisca cap avall o toca Mostra les agendes.
  6. Per editar els detalls de l'esdeveniment, com ara la ubicació, les notificacions i les descripcions, ves a la part superior de l'esdeveniment i, al costat de "Desa", llisca cap amunt.
  7. Toca Desa.

Opcions de l'esdeveniment

Crear un esdeveniment que duri tot el dia
  1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Calendar Calendar.
  2. Toca Crea Afegeix i després Esdeveniment.
  3. Afegeix una descripció de l'esdeveniment.
  4. Toca la casella Tot el dia.
  5. Toca Desa.

Veuràs els esdeveniments que durin tot el dia a la part superior de la pàgina d'aquest dia.

Crear un esdeveniment que es repeteix

Pots crear esdeveniments que es repeteixin. Obtén informació sobre com pots crear i gestionar esdeveniments que es repeteixen.

Afegir videotrucades

Si utilitzes Calendar a la feina o en un centre educatiu, es crearà una videotrucada de Meet quan afegeixis convidats i toquis Desa.

Per afegir una videotrucada manualment, toca Afegeix una videoconferència i després Desa.

Consell: si utilitzes Calendar a la feina o en un centre educatiu, pots afegir aplicacions de conferències de tercers des de Google Workspace Marketplace. Instal·la eines addicionals a Calendar.

Triar un color per a l'esdeveniment

Quan estiguis creant un esdeveniment, pots triar de quin color vols que es mostri al calendari. Els convidats no podran veure el color que hi estableixis, tret que els hagis donat permís per fer canvis al teu calendari. Obtén informació sobre com pots gestionar els permisos del calendari.

1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Calendar Calendar.
  2. Toca un esdeveniment.
  3. Toca Edita Edita.
  4. Desplaça't i selecciona un color.
  5. Toca Desa.

Editar o cancel·lar esdeveniments

Editar un esdeveniment
  1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Obre l'esdeveniment que vols editar.
  3. Toca Edita Edita.
  4. Fes els canvis que vulguis a l'esdeveniment i, a continuació, toca Fet.

Consell: per moure un esdeveniment, arrossega'l i deixa'l anar en una altra data i hora del calendari.

Suprimir un esdeveniment
  1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Obre l'esdeveniment que vulguis suprimir.
  3. A la part superior dreta, toca Més 더보기.
  4. Toca Suprimeix i després Suprimeix l'esdeveniment.

Articles relacionats