Ändra kalenderinställningarna

Du kan ändra din kalenders inställningar för vy, aviseringar och händelser.

Konfigurera din kalender

1. Öppna appen Google Kalender Kalender.
  2. Tryck på MenyMeny följt av Inställningar Inställningar.
  3. Tryck på Allmänt för att ändra början av veckan, enhetens tidszon, standardvaraktighet för händelser och andra inställningar.

Slå på eller stänga av mörkt tema

Mörkt tema finns tillgängligt i Google Kalender-appen på Android 7.0 och senare.
  1. Öppna appen Google Kalender Kalender.
  2. Tryck på Meny Meny följt av Inställningar följt av Allmänt följt av Tema.
  3. Välj ett alternativ.

1. Öppna appen Google Kalender Kalender.
  2. Tryck på Meny Meny följt av Inställningar följt av Allmänt följt av Tema.
  3. Välj ett alternativ.

Obs!
  •   För Android 10 och senare visas widgetar och kalendern i mörkt läge om batterisparläget eller mörkt tema aktiveras från systeminställningarna.
  • För Android 9 och tidigare är widgetar alltid i ljust läge.

Lägga till eller sluta synkronisera konton

Du kan lägga till fler konton i Google Kalender eller sluta synkronisera Google Kalender med ditt Google-konto.

Lägga till ett konto
  1. Öppna appen Inställningar på telefonen eller surfplattan.
  2. Tryck på Konton följt av Lägg till konto i avsnittet Personligt.
  3. Välj Google som kontotyp.
  4. Logga in med din fullständiga e-postadress och ditt lösenord. Om du använder tvåstegsverifiering ska du verifiera enheten.
  5. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra inloggningsprocessen.
Sluta synkronisera ett konto
  1. Öppna appen Inställningar på telefonen eller surfplattan.

2. Tryck på Konton följt av Google i avsnittet Personligt.

3. Välj ditt konto.

4. Avmarkera Kalender. Händelser som redan finns i kalendern tas inte bort.