Ändra kalenderinställningarna

Du kan ändra din kalenders inställningar för vy, aviseringar och händelser.

Konfigurera din kalender

1. Öppna appen Google Kalender Kalender.
  2. Tryck på MenyMeny följt av Inställningar Inställningar.
  3. Tryck på Allmänt för att ändra början av veckan, enhetens tidszon, standardvaraktighet för händelser och andra inställningar.

Slå på eller stänga av mörkt tema

Viktigt: Det här ändrar bara din Google Kalender-app. Om du vill ändra temat i din Kalender-widget och dina Kalender-aviseringar ska du hantera inställningarna för din Android-skärm.
Mörkt tema finns tillgängligt i Google Kalender-appen på Android 7.0 och senare.
  1. Öppna appen Google Kalender Kalender.
  2. Tryck på Meny Meny följt av Inställningar följt av Allmänt följt av Tema.
  3. Välj ett alternativ.

Obs!
  •   För Android 10 och senare visas widgetar och kalendern i mörkt läge om batterisparläget eller mörkt tema aktiveras från systeminställningarna.
  • För Android 9 och tidigare är widgetar alltid i ljust läge.

Lägg till ett konto att synkronisera

1. Öppna appen Inställningar på telefonen eller surfplattan.
  2. Tryck på Konton följt av Lägg till konto.
  3. Välj Google som kontotyp.
  4. Logga in med din fullständiga e-postadress och ditt lösenord. Om du använder tvåstegsverifiering ska du verifiera enheten.
  5. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra inloggningsprocessen.

Begränsa hur ofta du synkroniserar Kalender.

För att spara data och batteritid kan du begränsa synkroniseringen så att den bara sker medan du använder appen.

1. Öppna appen Inställningar på telefonen eller surfplattan.
  2. Tryck på Konton.
  3. Välj ett konto.
  4. Tryck på Kontosynkronisering.
  5. Stäng av Google Kalender.
Obs! Om du stänger kalenderappen medan en synkronisering pågår kan det ta lite tid innan synkroniseringen stannar.