Respondre a invitacions a esdeveniments

Quan algú et convida a un esdeveniment mitjançant Google Calendar, aquest esdeveniment surt automàticament al teu calendari. Pots confirmar l'assistència a les invitacions del calendari per avisar els altres convidats de la teva intenció. A més, pots afegir-hi una nota o proposar una altra hora per celebrar l'esdeveniment.

Com es confirma l'assistència

1. Obre el correu electrònic que conté la invitació, o bé l'esdeveniment que s'ha afegit al teu calendari.
  2. A la secció "Hi assistiràs?", fes clic a , No o Potser.

Canviar la resposta

1. Selecciona l'esdeveniment al calendari.
  2. A la secció "Hi assistiràs?", fes clic a Sí, No o Potser.

Proposar una altra hora

Com a assistent:

1. Fes clic a l'esdeveniment al calendari.
  2. Al costat de "Potser", fes clic a la fletxa avall Fletxa avall i després Proposa una altra hora.
  3. Selecciona una hora o un dia diferents.
  4. Opcional: afegeix-hi un missatge.
  5. Fes clic a Envia la proposta.

Com a organitzador:

1. Al calendari, fes clic en un esdeveniment que tingui la icona del rellotge.
  2. A "Convidats" pots veure les hores suggerides.
  3. A la proposta que vulguis revisar, fes clic a Revisa la proposta d'hora.
  4. Per canviar l'hora de l'esdeveniment de manera que tingui lloc en l'hora proposada, fes clic a Desa.

Detalls sobre com es proposa una altra hora

• Les propostes estan desactivades als esdeveniments amb més de 200 convidats o que durin tot el dia. Obtén més informació sobre els esdeveniments grans.
  • Tots els convidats poden proposar una altra hora, però no els organitzadors.
  • Els organitzadors només rebran correus electrònics amb notificacions de propostes si activen des de l'ordinador l'opció "Respostes a l'esdeveniment" a la configuració de Google Calendar.

Afegir una nota a la confirmació d'assistència

1. Fes clic a l'esdeveniment al calendari.
  2. Al costat de "Potser", fes clic a la fletxa avall Fletxa avall i després Afegeix una nota.
  3. Escriu-la.
  4. Opcional: tria una opció d'assistència Fletxa avall.
  5. Fes clic a Desa.

Reenviar invitacions del calendari

Si tens permís per afegir convidats a un esdeveniment, els pots reenviar la invitació per correu electrònic. Quan responguin a la invitació, se'ls afegirà a la llista de convidats. També podran convidar altres persones.

Nota: si no vols que els convidats afegeixin altres persones, edita l'esdeveniment i, a la secció "Els convidats poden", desmarca la casella "convidar altres persones".