Slet en begivenhed

Hvis du ikke længere vil se en begivenhed, kan du slette eller fjerne den fra Google Kalender.

Vigtigt! Kalender markerer muligvis visse begivenheder som spam og flytter dem til papirkurven. Hvis du har en konto til arbejde eller skole, kan din organisations superadministrator også flytte en hvilken som helst begivenhed fra din organisation til papirkurven. Få flere oplysninger om, hvordan du ser og gendanner slettede begivenheder i din papirkurv.

Slet en begivenhed, du har oprettet

Hvis du har oprettet en begivenhed, kan du slette den. Dette fjerner begivenheden fra din kalender og fra andre inviterede personers kalendere.

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på den begivenhed, du vil slette.
  3. Klik på Slet begivenhed Slet .

Tip! Hvis du vil slette en begivenhed, skal du starte med at højreklikke på den. Klik derefter på Slet.

Jeg har slettet en begivenhed, men andre kan stadig finde den i deres kalendere
  • Når du har slettet en begivenhed, kan det tage et stykke tid, før den fjernes fra andre personers kalendere.
  • Hvis du sletter en begivenhed, som du ikke ejer, er begivenhedens ejer muligvis nødt til at slette begivenheden for at fjerne den fra andre personers kalendere.
Jeg har slettet en begivenhed, men jeg kan stadig finde den på andre enheder

​Når du har slettet en begivenhed, fjernes begivenheden muligvis ikke fra dine andre enheder lige med det samme. En manuel synkronisering fremskynder processen.

Manuel synkronisering på iOS

Luk Kalender-appen, og åbn den igen.

Manuel synkronisering på Android

1. Åbn appen Google Kalender Kalender på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Opdater .

Slet en begivenhed, du er inviteret til

Når du har fjernet en begivenhed, får begivenhedsarrangøren en besked fra Kalender om, du afviser begivenheden.

Sådan fjerner du en begivenhed fra din kalender:

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Åbn den begivenhed, du vil fjerne.
  3. Klik på Fjern eller Fjern fra denne kalender Fjern.

Slet en gentaget begivenhed

Hvis du sletter en tilbagevendende begivenhed kan du finde valgmulighederne nedenfor. Hvis en anden person opretter den tilbagevendende begivenhed, kan du ikke se disse valgmuligheder.

• Denne begivenhed eller Kun denne forekomst: Slet denne begivenhed, men behold andre kommende begivenheder.
  • Denne og følgende begivenheder eller Alle følgende: Slet denne begivenhed og kommende begivenheder.
  • Alle begivenheder eller Alle begivenheder i serien: Slet alle begivenheder i serien.

Slet alle begivenheder i din kalender

Hvis du vil slette alle begivenheder i din Google Kalender, skal du rydde alle begivenheder i din primære kalender. Derefter skal du slette eventuelle andre kalendere, du ejer.

Sådan rydder du alle begivenheder fra din primære kalender:

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Hold musen over den primære kalender nederst til venstre.
  3. Klik på Valgmuligheder Menuen Mere  og derefter  Indstillinger og deling.
  4. Klik på Fjern kalender under "Indstillinger for mine kalendere".
  5. Klik på Slet under "Fjern kalender".

Vigtigt! Du kan slette begivenheder fra din kalender, men du kan ikke slette din primære kalender.  Se, hvordan du sletter andre kalendere, du ejer.

Se slettede elementer i din papirkurv (kun via computeren)

Når du sletter en begivenhed eller markerer den som spam, ligger den i den pågældende kalenders papirkurv i 30 dage. En begivenhed kan automatisk markeres som spam og flyttes til kalenderens papirkurv, hvis den vurderes at være i strid med Google Kalenders programpolitikker. Du kan gendanne begivenheder eller slette dem permanent ved at gå til papirkurven.

Vigtigt! Alle med tilladelsen "Kan redigere begivenheder" eller "Kan ændre og administrere deling" i kalenderen kan slette begivenheder og se og gendanne begivenheder fra kalenderens papirkurv.

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og derefter Papirkurv. Du kan se de begivenheder, som er blevet slettet fra denne kalender.
    • Klik på Slet for evigt Slet ud for en enkelt begivenhed for at slette den.
    • Klik på Slet alle valgte permanent Slet over listen for at slette alle de valgte begivenheder.
    • Hvis du vil slette alle begivenheder, skal du klikke på Tøm papirkurvenog derefter Tøm.

Gendan slettede begivenheder elementer i din papirkurv (kun via computeren)

1. Åbn Google Kalender.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og derefter Papirkurv. Du finder de begivenheder, som er slettet fra denne kalender.
    • Klik på Gendan Fortryd ud for hver enkelt begivenhed for at gendanne den‌STRONG.
    • Du kan gendanne valgte begivenheder ved at klikke på Gendan alle valgte Fortryd over listen.
Jeg vil slå mailunderretninger fra

Den første gang, du sletter en begivenhed, som er blevet flyttet til papirkurven, sender Google Kalender en mail til dig. Du kan ikke slå denne notifikation fra, men den er den eneste mailnotifikation, du får vedrørende papirkurven.

Jeg kan ikke finde alle mine slettede begivenheder i papirkurven

Hvis du ikke kan se nogle af de begivenheder, du har slettet, i din kalenders papirkurv, kan det skyldes en af følgende årsager:

• Begivenheder gemmes kun i kalenderens papirkurv i 30 dage.
  • Hvis du ikke havde tilladelse til at redigere den kalender, som begivenheden blev oprettet i, kan du ikke se begivenheden i papirkurven.
  • Hver af dine kalendere har en separat papirkurv. Prøv at kigge i andre kalenderes papirkurv.
  • Alle med tilladelse til at redigere din kalender kan slette begivenheder permanent eller gendanne dem. Hvis andre har adgang til din kalender, kan du spørge dem, om de har flyttet begivenheden.

Vigtigt! Hvis du har slettet en gentaget begivenhed, kan du tjekke afsnittet "Jeg har slettet en gentaget begivenhed" nedenfor.

En begivenhed, jeg har gendannet, mangler svar

Hvis en person, der opretter en begivenhed, fjerner begivenheden fra papirkurven, skal gæster besvare begivenheden igen.

Hvis det lokale, som brugeren booker, ikke længere er tilgængeligt, er lokalet streget ud i kalenderbegivenheden.

Jeg har slettet en tilbagevendende begivenhed

Slet én forekomst af begivenheden ad gangen

Du kan se en række i papirkurven for hver begivenhed, du sletter.

Slet mere end én forekomst af begivenheden ad gangen

For alle begivenhederne kan du se en enkelt række i papirkurven i stedet for individuelle rækker for hver begivenhed. Når du gendanner begivenheden, gendannes alle forekomster af den slettede begivenhed.