Slet eller afmeld en kalender

Hvis du ikke længere har brug for en kalender, kan du slette den permanent eller afmelde den. Hvis du tror, at du muligvis får brug for kalenderen senere, kan du vælge at skjule den.

Måder at fjerne kalendere på

Skjul en kalender midlertidigt

En god valgmulighed for kalendere, som du ikke bruger særlig tit.

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Find den relevante kalender i venstre side. Kalenderen findes muligvis under "Mine kalendere" eller "Andre kalendere".
  3. Klik på kalenderen for at skjule eller vise den.
Fjern midlertidigt en kalender fra din liste

Når du fjerner en kalender fra din liste, kan du ikke finde den under "Mine kalendere" eller "Andre kalendere".

Fjern en kalender

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Find den relevante kalender i venstre side. Kalenderen findes muligvis under "Mine kalendere" eller "Andre kalendere".
  3. Hold markøren over kalenderens navn, og klik på Mere Mere.
  4. Klik på Skjul på liste.

Få en fjernet kalender tilbage

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og så Indstillinger.
  3. Kig i kolonnen til venstre, og find den kalender, du vil have tilbage.
  4. Klik på Forhåndsvisning Eksempelvisning.
Fjern permanent en kalender fra din liste

Når du afmelder en kalender, kan du ikke finde den igen, medmindre der er en anden kalenderejer, som kan dele den med dig.

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og så Indstillinger.
  3. Kig i kolonnen til venstre, og find den kalender, du vil fjerne.
  4. Klik på Fjern kalender.
  5. Klik på Afmeld.
  6. Klik på Fjern kalender.
Gendan en afmeldt kalender

Hvorvidt du igen kan få adgang til en afmeldt kalender, afhænger af, om kalenderen ejes af eller deles med en anden bruger.

Kalenderen ejes af en anden

Hvis den kalender, du har afmeldt, tilhører en anden, kan du bede denne bruger om at dele sin kalender med dig igen.

Kalenderen ejes af dig og er ikke blevet delt

Du kan desværre ikke gendanne den kalender, du har afmeldt. Fremover kan du prøve at fjerne kalenderen fra din liste i stedet.

Kalenderen ejes af dig og er delt med en anden bruger

Hvis en anden bruger stadig har adgang til den kalender, du ejede, kan du bede vedkommende om at finde kalenderadressen. Du kan bruge denne adresse til at føje kalenderen til din konto igen.

Trin 1: Bed den anden bruger om at:
  1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og så Indstillinger.
  3. Kigge i kolonnen til venstre og finde den delte kalender, du vil have gendannet.
  4. Klikke på kalenderens navn.
  5. Rulle ned til sektionen "Integrer kalender" og klikke på Hemmelig eller Offentlig iCal-adresse.
  6. Kopiere linket og sende det til dig.
Trin 2: Følg vejledningen nedenfor
  1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og så Indstillinger.
  3. Til venstre skal du klikke på Tilføj kalender og så Fra webadresse.
  4. Indsæt det kalenderadresselink, du har fået af den anden bruger, i feltet Webadresse.
  5. Klik på Tilføj kalender. Du bør nu se kalenderen på listen til venstre i Google Kalender.
Slet en kalender (handlingen kan ikke fortrydes)

Følgende sker, når du sletter en kalender

• Kalenderen og alle dens begivenheder slettes permanent.
  • Hvis kalenderen er delt med andre, mister de også adgangen til kalenderen og dens begivenheder.

Bemærk! Du kan ikke slette din primære kalender (standardkalenderen), men du kan rydde dens begivenheder.

Slet en kalender

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og så Indstillinger.
  3. Kig i kolonnen til venstre, og find den delte kalender, du vil slette.
  4. Klik på kalenderens navn.
  5. Klik på Fjern kalender og så Slet og så Slet permanent.
Slet alle begivenheder i din primære kalender

Du kan ikke slette din primære kalender, men du kan slette alle dens begivenheder.

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst på siden skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og så Indstillinger.
  3. Klik på navnet på din primære kalender øverst på listen. Den hedder som regel det samme som dit for- og efternavn.
  4. Klik på Slet nederst på siden. Der kan gå et par minutter, før du får fuld adgang til alle funktionerne i Google Kalender, efter du har ryddet din primære kalender.