Een nieuwe agenda maken

Je kunt agenda's maken om verschillende typen afspraken bij te houden. Je kunt bijvoorbeeld een agenda 'Voetbal' maken waarin je alle trainingen en wedstrijden bijhoudt.

Een nieuwe agenda instellen

Je kunt alleen nieuwe agenda's maken vanuit een browser en niet vanuit de Google Agenda-app. Nadat de agenda is gemaakt, wordt deze zowel in je browser als in de app weergegeven.

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik aan de linkerkant boven 'Mijn agenda's' op 'Andere agenda's toevoegen' Toevoegen en dan Nieuwe agenda.
  3. Voeg een naam en beschrijving voor je agenda toe.
  4. Klik op Agenda maken.
  5. Als je je agenda wilt delen, klik je in de linkerbalk op de agenda en selecteer je Delen met specfieke mensen.

Agenda's bekijken die je hebt gemaakt

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Aan de linkerkant van de pagina zie je onder 'Mijn agenda's' een lijst met de agenda's die je hebt gemaakt.
  3. Als je de afspraken van die agenda wilt weergeven of verbergen, klik je op de naam van de agenda.
  4. Als je een agenda uit je lijst wilt verwijderen, klik je naast de naam van de agenda op Opties Meer en dan Verbergen in lijst.

Naam van je agenda bewerken

1. Open Google Agenda.

2. Zoek je agenda aan de linkerkant van de pagina onder 'Mijn agenda's'.
  3. Klik naast je agenda op Opties Meer en dan Instellingen en delen.
  4. Kies in het vak bovenaan een nieuwe naam.

Kleur van je agenda wijzigen

1. Open Google Agenda.
  2. Zoek je agenda aan de linkerkant van de pagina onder 'Mijn agenda's'.
  3. Klik naast je agenda op Opties Meer.
  4. Kies de kleur voor je agenda of klik op 'Aangepaste kleur toevoegen' Toevoegen.