Crear un calendari

Pots crear calendaris per fer un seguiment de diversos tipus d'esdeveniments. Per exemple, pots crear-ne un que s'anomeni "Futbol" per fer un seguiment dels propers partits i entrenaments.

Configurar un calendari nou

Els calendaris no es poden crear des de l'aplicació Google Calendar, sinó només des del navegador. Un cop creats, els trobaràs en tots dos llocs.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A l'esquerra, al costat d'"Altres calendaris", fes clic a Afegeix altres calendaris Plus i després Crea un calendari.
  3. Afegeix un nom i una descripció al calendari.
  4. Fes clic a Crea un calendari.
  5. Si vols compartir el calendari, fes-hi clic a la barra esquerra i, a continuació, selecciona Comparteix amb persones concretes.
Consell: un cop creat i compartit un calendari, pots programar-hi esdeveniments. Obtén informació sobre com pots crear un esdeveniment en un calendari compartit.

Cercar els calendaris creats

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Al lateral esquerre de la pàgina, a "Els meus calendaris", hi ha una llista dels calendaris que has creat.
  3. Fes clic al nom d'un calendari per mostrar-ne o amagar-ne els esdeveniments.
  4. Per suprimir un calendari de la llista, fes clic a Opcions Més i després Amaga de la llista al costat del nom del calendari.

Editar el nom d'un calendari

1. Obre Google Calendar.
  2. Cerca el teu calendari al lateral esquerre de la pàgina, a "Els meus calendaris".
  3. Al costat del calendari, fes clic a Opcions Més i després Configuració i compartició.
  4. Escriu un altre nom al quadre que hi ha a la part superior.

Canviar el color d'un calendari

1. Obre Google Calendar.
  2. Cerca el teu calendari al lateral esquerre de la pàgina, a "Els meus calendaris".
  3. Al costat del calendari, fes clic a Opcions Més.
  4. Tria el color que hi vulguis utilitzar o fes clic a Afegeix un color personalitzat Plus.