Ryhmien kutsuminen kalenteritapahtumiin

Ryhmien avulla voit kutsua tapahtumaan nopeasti paljon ihmisiä kerralla. Kutsumalla ryhmiä voit saada jopa 100 000 osallistujaa.

Ryhmän kutsuminen tapahtumaan

Ryhmän jäsenet näkevät tapahtuman kalenterissaan. Myöhemmin ryhmään liittyvät ihmiset näkevät tapahtuman kalenterissaan. Tapahtuma poistetaan ryhmästä poistuvilta henkilöiltä.

1. Kirjoita ryhmän sähköpostiosoite tietokoneella aivan kuin lisäisit osallistujan.
  2. Voit nähdä ryhmän jäsenten vastaukset osallistujaluettelossa klikkaamalla nuolta Nuoli oikealle ryhmän Henkilöt vierestä.
  3. Jos et näe ryhmäkuvaketta ja nuolta, sinulla ei ole ryhmän jäsenluettelon katseluoikeuksia.

Huom. Roskapostin estämiseksi käyttäjät voivat lähettää rajallisen määrän Google Kalenteri ‑kutsuja ulkoisille vieraille. Rajoitus vaihtelee toiminnon mukaan. Yleensä rajoitus on 100–300 vierasta.

Vastauksien tarkasteleminen

Jos olet tapahtuman järjestäjä tai sinulla on tapahtuman muokkausoikeudet, voit nähdä ryhmän jäsenten vastaukset.

Tulevien tapahtumien osallistujaluettelo päivittyy ryhmän jäsenten mukaisesti, mutta sitä ei muuteta, kun tapahtuma on ohi. Jos tapahtumassa on yli 200 osallistujaa, ryhmän jäsenyysmuutokset näkyvät 24 tunnin kuluttua.

Toistuvat tapahtumat

Kun luot uuden toistuvan tapahtuman, ryhmän muutokset päivitetään osallistujalistaan.

Jos olet luonut toistuvan tapahtuman ennen elokuuta 2017: Jotta varmistat, että ryhmän jäsenyys päivitetään osallistujalistaan jatkossakin, peruuta tapahtuma ja luo se uudelleen.

Yli 200 jäsenen ryhmien vastauspyyntöluettelon tarkasteleminen ja vieminen

Kun luot tapahtuman suurille ryhmille, voit katsella ja ladata osallistujien vastauksia, sähköpostiosoitteita ja lisättyjä muistiinpanoja. Isojen ryhmien tapahtumia ei voi siirtää toiselle omistajalle tai toiseen kalenteriin.

Jotta voit tehdä seuraavien ohjeiden vaiheet, sinulla on oltava 200 jäsenen tai sitä suuremman tapahtuman muokkausoikeudet.

1. Avaa tapahtuma tietokoneella alkuperäisessä kalenterissa, johon tapahtuma luotiin.
  2. Valitse Vie osallistujien vastaukset Sheetsiin. Google Sheets tekee luettelon uusimmasta vastauspyyntöluettelosta.
  3. Päivitä tiedot toistamalla edellä oleva vaihe 2. Viennin yhteydessä alkuperäisen taulukon alkuun luodaan uusi välilehti, joka sisältää uusimmat tiedot.

Huom. Näet vain niiden ryhmien jäsenten vastauspyyntötilan, joiden tarkasteluoikeudet sinulla on.

Vianetsintä

En voi vastata Kyllä, Ehkä tai Ei eikä tapahtumaa lisätty kalenteriini

Jos et voi vastata klikkaamalla kutsussa olevia linkkejä, tapahtuman järjestäjällä ei ole lupaa tarkastella ryhmän jäseniä.

Jos haluat lisätä tapahtuman kalenteriisi, sinun on klikattava Lisää kalenteriin kutsun yläosasta. Huomaa, ettei tapahtuman järjestäjä saa vastauspyyntöjä.

Tapahtumassa ei näy ryhmän jäseniä tai heidän vastauksiaan

Sinulla tai järjestäjällä ei ole ryhmän jäsenten tarkasteluoikeuksia tai ryhmässä on yhteensä yli 200 osallistujaa. Edellä on lisätietoja määrän laskemisesta.

En voi muokata tapahtumaa tai kutsua siihen lisää ihmisiä

Osallistujat eivät voi muokata tapahtumaa tai kutsua siihen lisää ihmisiä. Pyydä tapahtuman muokkausoikeutta tapahtuman luojalta.