Ryhmien kutsuminen kalenteritapahtumiin

Ryhmien avulla voit kutsua tapahtumaan nopeasti paljon ihmisiä kerralla. Kutsumalla ryhmiä voit saada jopa 100 000 osallistujaa.

Ryhmän kutsuminen tapahtumaan

Tärkeää: Roskapostin estämiseksi Google Kalenteri voi rajoittaa lähetettävien kutsujen määrää tilisi tyypin mukaan. Lue lisää Kalenterin käyttöohjeista.

Ryhmän jäsenet voivat nähdä tapahtuman kalenterissaan.

1. Siirry Google Kalenteriin.
  2. Lisää ryhmän sähköpostiosoite aivan kuin lisäisit kenet tahansa osallistujan.

Vinkkejä:

• Jos sinulla on oikeus nähdä ryhmän jäsenet ja luot ryhmätapahtuman, kukin jäsen saa kalenterikutsun.
  • Jos sinulla ei ole oikeutta nähdä ryhmän jäseniä, kutsu lähetetään ryhmälle. Käyttäjän on hyväksyttävä kalenterikutsu, jotta tapahtuma näkyy hänen kalenterissaan.
  • Jos kutsut suuria määriä osallistujia tapahtumaan, tapahtumassa näkyy viesti, jossa kerrotaan kutsujen olevan käsittelyssä, kunnes kaikki osallistujat on kutsuttu.

Vastausten katseleminen

Voit nähdä ryhmän vastauspyynnöt, jos

• olet tapahtuman järjestäjä
  • sinulla on oikeudet muokata tapahtumaa.
  1. Siirry Google Kalenteriin.
  2. Näet vastaukset, kun klikkaat nuolta Lähetä ryhmän Ryhmä vierestä.
    • Jos et näe ryhmäkuvaketta ja nuolta, sinulla ei ole oikeutta nähdä ryhmän jäsenluetteloa.

Tulevien tapahtumien osallistujaluettelo vastaa ryhmän jäseniä. Sitä ei muuteta, kun tapahtuma on ohi. Jos tapahtumassa on yli 200 osallistujaa, osallistujaluettelon jäsenyysmuutokset näkyvät 24 tunnin kuluttua.

Toistuvat tapahtumat

Kun luot toistuvan tapahtuman, ryhmän muutokset päivitetään osallistujalistaan. Jos ryhmän uudet jäsenet ovat ottaneet sähköposti-ilmoitukset käyttöön, he saavat sähköpostiinsa ilmoituksen kaikista tulevista toistuvista tapahtumista.

Jos olet luonut toistuvan tapahtuman ennen elokuuta 2017: Jotta varmistat, että ryhmän jäsenyys päivitetään Kalenterin osallistujalistaan jatkossakin, peruuta tapahtuma ja luo se uudelleen.

Yli 200 jäsenen ryhmien vastauspyyntöluettelon katseleminen ja vieminen

Tärkeää: Jotta voit tehdä seuraavat vaiheet, sinulla on oltava oikeudet muokata tapahtumaa, johon osallistuu vähintään 200 ihmistä.

Kun luot tapahtuman suurille ryhmille, voit katsella ja ladata osallistujien vastauksia, sähköpostiosoitteita ja lisättyjä muistiinpanoja. Suurten ryhmien tapahtumia ei voi siirtää toiselle omistajalle tai toiseen kalenteriin.

1. Avaa tapahtuma tietokoneella alkuperäisessä kalenterissa, johon tapahtuma luotiin.
  2. Valitse Vie osallistujien vastaukset Sheetsiin. Google Sheets tekee luettelon uusimmasta vastauspyyntöluettelosta.
  3. Päivitä tiedot toistamalla edellä oleva vaihe 2. Eksportoinnin yhteydessä alkuperäisen taulukon alkuun luodaan uusi välilehti, joka sisältää uusimmat tiedot.

Huom. Näet vain niiden ryhmien jäsenten vastauspyyntötilan, joiden katseluoikeudet sinulla on.

Vianetsintä

En voi vastata Kyllä, Ehkä tai Ei, eikä tapahtumaa lisätty kalenteriini

Jos et voi vastata klikkaamalla kutsussa olevia linkkejä, tapahtuman järjestäjällä ei ole lupaa nähdä ryhmän jäseniä.

Jos haluat lisätä tapahtuman kalenteriisi, sinun on klikattava Lisää kalenteriin kutsun yläosasta. Tapahtuman järjestäjä ei saa vastauspyyntötietoja.
Tapahtumassa ei näy ryhmän jäseniä tai heidän vastauksiaan
Sinulla tai järjestäjällä ei ole oikeutta nähdä ryhmän jäseniä, tai ryhmässä on yhteensä yli 200 osallistujaa. Edellä on lisätietoja määrän laskemisesta.
En voi muokata tapahtumaa tai kutsua siihen lisää ihmisiä
Osallistujat eivät voi muokata tapahtumaa tai kutsua siihen lisää ihmisiä. Pyydä tapahtuman muokkausoikeutta tapahtuman luojalta.